MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTA KONUĞU YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN OLDU
CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan’dan AK Parti'ye yanıt
Başkan Sezai Zeytinli "Çiftçiler Büyük Zarar Gördü"
Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Sezai Zeytinli, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşanan zirai don felaketi nedeniyle çiftçilerin büyük zarar gördüğünü belirtti.
Başkan Sezai Zeytinli, yaptığı açıklamada, “Manisa’mızın Saruhanlı ilçesi, zirai don olayıyla karşı karşıya kaldı. Çiftçilerimiz, artan maliyetler nedeniyle zaten zor günler geçirirken, bu felaketle daha da mağdur oldu. Ürünleri zarar gören tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi olarak çiftçilerin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Sezai Zeytinli, yetkililere seslenerek, çiftçilerin zararlarının karşılanması ve gerekli desteklerin sağlanması için adımlar atılması gerektiğini belirtti.