Özcan, "Manisa’ya kadın ve çocuk konukevi kazandırmalı"
ÖZCAN , MERAL AKŞENERLE İLGİLİ SÖYLEMLERE SON NOKTAYI KOYARAK, SELÇUK ÖZDAĞA CEVABINI İLETTİ
Tavukçu Ali Usta 50 yıldır lezzetinden ödün vermiyor
Manisa Saruhanlı’da esnaf Tavukçu Ali Özbay, 50 yıldır mangalda tavuk pişirme işinden ödün vermiyor. Tavukçu Ali Usta Saruhanlı’da Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi’nde küçük bir butik tarzında yeni işyerini açtı. Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi, vatandaşlar Tavukçu Ali Usta’nın pişirdiği o güzel ve lezzetli tavukların tadına baktı. Bir ara emekli olmayı düşündü ama mesleği sevmesinden sonra tekrar geri dönüp mesleği büyük bir aşkla sürdürüyor. Ali Usta, Ramazan ayı dolaysıyla iftar vaktinde de hizmet veriyor.
Tavukçu Ali Özbay bu mesleği severek yaptığını ifade ederek, “Uzun yıllar bu işi yaptıktan sonra bir ara emekli olmayı düşündük ama aşır talepler, eşin dostun ısrarı sonucunda böyle butik küçük ama dostlarıyla sımsıcak bir şekilde bu butik işyerini açmaya karara verdik. Burada dostlarımızla tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Tekrardan insanlara elimizden geldikçe bu lezzeti yeniden sunuyoruz. Onlara ikram edip onlarla birlikte güzel bir ortam oluşturalım istedik. Bu meslekte yetiştirmeyle beraber 50. Yılım. İlk tavukçuluğa 1974 yılında başladım. Saruhanlı’da 1990 yılında hizmet vermeye başladık. O günden beri hiç ara vermeden bu işi yapıyoruz. Bu işe o kadar gönül bağımız olmuş ki sanki onsuz bir hayatı düşünemiyoruz. Başka bir işi yapmak aklımıza gelmiyor. Bununla mutlu oluyoruz. Yaşımız, sağlığımız elverdikçe bu işi götürmeye devam edeceğiz” dedi.
Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ise, “Tavukçu Ali Özbay ağabeyimizi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesindeki yeni işyerinde ziyaret ettik. Hayırlı olsun, Rabbim tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.